U bent hier: Assortiment>Vloeren>Vloerkleed - Karpet> Nieuw: Vintage vloerkleed
Bonaparte-vintage-tapijt-tone-in-tone Bonaparte-vintage-tapijt-vloerkleed-shades

nieuw: Vintage look vloerkleed - karpet en tapijt Hint of Colours - Tone in Tone - Shades

Ben je op zoek naar een Vintage look? Dat kan met deze nieuwe hippe dessins tapijt en vloerkleden...

Het spel van klassieke patronen en een mix van grafische dessins, vaak gecombineerd in één item, is een belangrijk signalement tijdens alle toonaangevende fashionweeks en internationale interieurbeurzen. Deze tendens vormde het uitgangspunt bij de ontwikkeling van deze Vintage collectie tapijt en vloerkleden.

De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. Het creëert de perfecte basis voor een eclectische en persoonlijke inrichting waarin vintage en design items, kunst, kitsch en unieke souvenirs samenkomen. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen:

 • Hint of Colours

 • Tone in Tone

 • Shades 

Hint of Colours bestaat uit vier kleurvariaties waarin neutrale tinten met een mix van dessins in expressieve kleuren gecombineerd zijn. Door het stonewashed effect mengen dessin en achtergrond tot een geheel. Combineer met kleurrijke accessoires, voor die persoonlijke touch in je huis. je

Tone in Tone Combineer dit tapijt met klassieke elementen en accessoires in brons, koper en messing voor een luxe gevoel.
Shades doet denken aan de kleuren en textuur van verwassen jeans en beton. Het tapijt geeft kamerbreed een groots effect in een rauw industrieel interieur of geeft power aan een licht en natuurlijk interieur met accessoires in zachte tinten.

Deze dessins lenen zich uitstekend voor een vloerkleed op maat. Beken met Vintage kleur én dessin! Kies voor de afwerking die je zelf wilt; blind band, feston of linnen band. 

Je hebt al een Vintage vloerkleed op maat van 170 x 240 meter voor de prijs van € 400,00 (inclusief festonneren.) In groter formaat 2 x 3 meter betaal je € 539,70 (inclusief festonneren).  Alle maten zijn mogelijk. Vraag hiervoor een offerte aan!

 

 • Voorham Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Ook na sluitingstijd kunt u via de website bestellen.      Staat uw product er niet tussen?

  In de winkel hebben we een ruimer assortiment dan op de website. Dus laat dan gewoon een bericht achter op kassa@voorhamverf.nl en we nemen zsm contact met u op.

 • Voorham Verf & Wand

  Johan de Wittstraat 88
  2242 LC Wassenaar
  Telefoon (070) 511 32 81
  Fax (070) 517 88 93
  E-mail info@voorhamverf.nl

BACK TO TOP