U bent hier: Assortiment>Overig>Groothandel
Groothandel

Groothandel

Met professionele lakken bedoelen wij de verfproducten, die gemaakt zijn om een duurzaam en kwalitatief goed eindproduct te kunnen leveren. Of het nu gaat om binnen schilderwerk of verf voor de vijver of zwembad. Voor deze groep hebben wij voor bijna alle schildertoepassingen een oplossing.

Veel van onze klanten, locale schilders, onderhoudsbedrijven, bouwbedrijven maar ook veel particulieren, gebruiken professionele lakken voor een duurzaam en fraai uiterlijk van hun schilderwerk. Zo hebben wij in de winkel de volgende merken professionele verven: Sigma vakverf, Sikkens, De Vos verf, Drost Coatings, Avis, Bichemie bouw en industries.
Van al deze merken zijn wij tevens vakverfdealer en/of grossier voor de regio. Heeft u een verfprobleem of een gedegen verfadvies nodig, vraag dan naar onze adviseur in de winkel of maak een afspraak. Uiteraard kunt u professionele verf het beste verwerken met kwaliteitsschildersgereedschap.

 • Voorham Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Ook na sluitingstijd kunt u via de website bestellen.      Staat uw product er niet tussen?

  In de winkel hebben we een ruimer assortiment dan op de website. Dus laat dan gewoon een bericht achter op kassa@voorhamverf.nl en we nemen zsm contact met u op.

 • Voorham Verf & Wand

  Johan de Wittstraat 88
  2242 LC Wassenaar
  Telefoon (070) 511 32 81
  Fax (070) 517 88 93
  E-mail info@voorhamverf.nl

BACK TO TOP