U bent hier: Assortiment>Gordijnen>Confectiemethodes
Confectiemogelijkheden Confectiemogelijkheden Confectiemogelijkheden

Confectiemethodes gordijnen dubbele, enkele plooi of zeilringen?

Heb je een gordijnstof en –kleur gekozen? Dan maken wij hem desgewenst voor je op maat. Aan jou de keus welke soort plooi je wilt. Enerzijds is deze keuze afhankelijk van jouw persoonlijke smaak, anderzijds van de eigenschappen van de gordijnstof. De Verf & wand interieurspecialist kan hier meer over vertellen.

Een overzicht van de meest gangbare plooisoorten:

 • enkele plooi: voor zware en volumineuze stoffen (zoals velours);
 • dubbele plooi: veelgebruikt en geschikt voor alle stofsoorten;
 • drievoudige plooi (of triplooi): voor dunne en lichtere stoffen met een soepele plooival (minder geschikt om te voeren);
 • retourplooi: voor een perfecte plooival door de zigzagwerking. Er is minder ruimte nodig bij de opengeschoven gordijnen
 • stolpplooi: voor mooie, platte plooien in vitragestoffen. Je kunt deze plooi niet opzij schuiven.

Je kunt natuurlijk ook kiezen voor lussen of ringen om de gordijnen aan op te hangen. Als je hiervoor kiest, schuif je de lussen of ringen aan een staalkabel of een roede. Meer weten over de verschillende confectiemethoden? Vraag het aan de Verf & Wand interieurspecialist.

Roedes

Ook roedes zijn er bij Verf & Wand in verschillende stijlen. Van klassiek tot modern en van retro tot romantisch. Het is maar net wat ú aanspreekt. Bovendien heeft u de keuze tussen hout of metaal. Door ons brede aanbod is er voor ieder interieur wel een geschikte roede te vinden. U vindt bij ons overig ook een grote collectie schitterende roedes van ons eigen, exclusieve merk dimago.

 • Voorham Verf & Wand
 • Openingstijden

  Opmerkingen:

  Ook na sluitingstijd kunt u via de website bestellen.      Staat uw product er niet tussen?

  In de winkel hebben we een ruimer assortiment dan op de website. Dus laat dan gewoon een bericht achter op kassa@voorhamverf.nl en we nemen zsm contact met u op.

 • Voorham Verf & Wand

  Johan de Wittstraat 88
  2242 LC Wassenaar
  Telefoon (070) 511 32 81
  Fax (070) 517 88 93
  E-mail info@voorhamverf.nl

BACK TO TOP